Enquete betreft nazorg borstkanker

Moderators: Team, Angela, Sanne, Superuser

Studenten HT

Enquete betreft nazorg borstkanker

Bericht door Studenten HT » di 09 apr 2024, 20:38

Wij (Merel, Nina, Gwen en Marije) zijn momenteel bezig met een onderzoek voor de opleiding huidtherapie aan de HHS, naar het nazorgtraject voor borstkankerpatiënten en willen u vragen of u tijd heeft deze enquête in te vullen (5 min).

De vragen in deze enquête zijn gericht op de periode ná het ziekenhuis traject. Het hoofddoel van ons onderzoek is het identificeren en in kaart brengen van eventuele knelpunten in de nazorg van borstkanker. Met knelpunten doelen wij op de obstakels, problemen of uitdagingen die zich voordoen met betrekking tot dit thema in de praktijk. Wij richten ons met name op het werkveld van de huidtherapeut.

Deze enquête wordt volledig anoniem afgenomen en uitsluitend gebruikt voor educatieve doeleinden binnen onze opleiding. Wij realiseren ons dat sommige vragen persoonlijk van aard kunnen zijn en waarderen uw deelname daarom enorm. Het invullen van de vragenlijst zal naar schatting ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag nemen. Bij voorbaat danken wij u hartelijk voor uw bijdrage.

U kunt mee doen aan de enquête door op deze link te klikken: https://forms.office.com/e/SaejLrRUci

Monalisa
Berichten: 99
Lid geworden op: zo 04 feb 2018, 21:44

Re: Enquete betreft nazorg borstkanker

Bericht door Monalisa » ma 15 apr 2024, 21:59

Om de enquête in te kunnen vullen, heb je blijkbaar een MS Office account nodig. Is dit te verhelpen? Ik denk dat voor veel mensen het invullen belemmert (in elk geval voor mij).

Studenten HT

Re: Enquete betreft nazorg borstkanker

Bericht door Studenten HT » do 18 apr 2024, 09:29

Dank voor je reactie Monalisa, dit was bij ons nog niet bekend! Er stond iets verkeerd in de instellingen, we hebben dit inmiddels aangepast. Lukt het met deze link om de enquête nog in te vullen?
https://forms.office.com/e/SaejLrRUci

Monalisa
Berichten: 99
Lid geworden op: zo 04 feb 2018, 21:44

Re: Enquete betreft nazorg borstkanker

Bericht door Monalisa » ma 29 apr 2024, 20:28

Ja, nu is het gelukt om de enquête in te vullen.

Kitty

Re: Enquete betreft nazorg borstkanker

Bericht door Kitty » wo 29 mei 2024, 22:16

Hoe is het met jou mona lisa? Ik nu 6 jaar later na her2neu plus hormoongevoelige tumor.... het gaat nog steeds goed, en ja nog wel napijn en klachten dus ik vul de enquete in!

Plaats reactie

Terug naar “Stel je vraag HIER”