Lymfoedeem/FarrowWrap

Moderators: Angela, Sanne, Team, Superuser

monique1976

Re: Lymfoedeem/FarrowWrap

Bericht door monique1976 » do 19 mei 2016, 19:12

Mo73 schreef:De klantenservice van Menzis suggereerde dat ik zelf de FarrowWrap vast aanschaf en dan probeer hem achteraf vergoed te krijgen.

Ik kan nergens vinden wat zo'n ding kost. Weet iemand dit misschien?

En is het verstandig om het zo te doen?
Als ze zelf al twijfelen of ze het vergoeden: nee...

Ik heb zelf een Farrowwrap gehad voor mijn hand. Werkte niet altijd even goed. Gebruikte hem alleen als het oedeem heel erg was. Heb nou een Jovipak armverband met Jovi-jacket: ideaal! Ik draag hem als het oedeem weer toeneemt en dan alleen 's nachts en 's morgens kun je heel goed zien wat hij gedaan heeft.

rundvogel
Berichten: 19
Lid geworden op: ma 07 mei 2012, 22:55

Re: Lymfoedeem/FarrowWrap

Bericht door rundvogel » di 24 mei 2016, 07:03

Voor de goede orde: De operatie die ik gehad heb is : Lymfaticoveneuze anastomose (LVA): een anastomose (verbinding) wordt aangelegd tussen lymfvaten en venen (aderen). De shuntoperatie is de voorganger uit het verleden die niet met micorchirurgie is uitgevoerd.
Twee keer borstkanker ( L 2005 triple neg en R 2010 ER/PR +). Door falende opsporingsmethoden en laconieke huisartsen/specialisten rijkelijk laat gevonden. Desondanks al langer op deze aardkloot dan ik had verwacht; joechei ! Ervaringsdeskundige mbt neo-adjuvante chemo, OKD , SWK, port-a-cath, radiotherapie met bolus, amputatie, slechtgenezende wonden, radiotherapiewonden, lymfoedeem, Herstel en Balans, tamoxifen en ga zo maar door...

Gesloten

Terug naar “Mei 2016”