BELANGRIJK- Disclaimer

Gebruikersavatar
Team
Berichten: 271
Lid geworden op: zo 06 mei 2012, 10:31

BELANGRIJK- Disclaimer

Bericht door Team » zo 20 mei 2012, 20:59

Lotgenoten, artsen, andere hulpverleners en vrijwilligers verwelkomen je vraag en doen hun best om je binnen een redelijke termijn antwoord te geven.

Belangrijk: Op generlei wijze kunnen er rechten ontleend worden aan de informatie of adviezen die gegeven en gepubliceerd worden op deze site. Tevens aanvaarden of nemen wij in geen enkel opzicht aansprakelijkheid voor de gegeven en gepubliceerde informatie, ook niet als deze onjuist blijkt te zijn.

Wat de bezoeker van deze site doet met de gegeven informatie of advies is ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. De personen die informatie en advies geven aan anderen, zijn dan ook in geen enkel opzicht aansprakelijk voor de gevolgen die daaruit voortvloeien.

Dit forum is geen vervanging voor een bezoek aan je medisch specialist!

Heb je gezondheidsklachten of medische vragen, richt je dan altijd tot je behandelend arts.

■ Er is geen garantie dat de persoon die je (medische) vraag beantwoordt, bevoegd is tot het beantwoorden van (medische) vragen. Dat iemand claimt bevoegd te zijn wil nog niet zeggen dat iemand ook daadwerkelijk gecertificeerd arts is of anderzijds. Iedereen kan op dit forum komen en zich voordoen als een gecertificeerd persoon met getuigschriften die zij in werkelijkheid niet bezitten. Dit geldt zowel voor medische als niet medische vragen, adviezen en informatie.
■ Advies en informatie kan alleen gebaseerd zijn op de informatie die je als vragensteller hebt aangeleverd bij het stellen van een vraag. Onbrekende of onjuiste informatie kan leiden tot onjuiste of incomplete informatie en adviezen.
■ De mensen die je vraag beantwoorden kennen jouw (medische) geschiedenis niet. Ze hebben geen enkele weet van bijvoorbeeld de resultaten uit onderzoeken die je hebt ondergaan. Ze kennen eventueel bijkomende gezondheidsklachten of problemen niet. Dit beperkt hen in het geven van een juist of compleet advies of het geven van juiste en complete informatie.
■ Het is niet waarschijnlijk dat een medische professional commentaar zal geven op gegeven informatie en advies van een collega. Indien een bijvoorbeeld second opinion gewenst is, verzoeken wij je om deze weg via de juiste en officiele kanalen te bewandelen.
■ Je kunt verschillende meningen, informatie en adviezen ontvangen van diegenen die je vraag beantwoorden. Er bestaan verschillende inzichten en visies en de mate waarin degenen die je vraag beantwoord inhoudsdeskundig zijn kan enorm verschillen. We hopen dat je in staat bent om met de gekregen informatie of adviezen je eigen beeld te vormen en dat deze informatie of adviezen je kan helpen in de gesprekken met bijvoorbeeld je behandelend arts(en) c.q. andere partijen.
■ Advies en informatie gegeven aan anderen hoeft niet op jou van toepassing te zijn. Zelfs ogenschijnlijk kleine verschillen tussen situaties kunnen een enorm verschil in advies en informatie betekenen. Neem dus niets klakkeloos over of aan.

Dit forum is een openbaar toegankelijk forum!
■ Dit is een openbaar toegankelijk forum en iedereen die de site bezoekt kan je vraag lezen. Neem dus de nodige voorzorgsmaatregelen om te zorgen dat ieder zijn privacy gewaarborgt blijft.
■ Onthoud dat discussies binnen het forum toegankelijk zijn voor iedereen. Respecteer ieder zijn mening en behandel de ander zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden.
■ Vermeld niets dat jezelf of anderen in verlegenheid kan brengen. Nog belangrijker is het respecteren van andermans vertrouwen en privacy. Als je een bepaalde situatie aanhaalt, vermeld daar dan geen persoonlijke details bij.
■ Opmerkingen die anderen beledigen of in strijd zijn met onze (omgangs) regels zullen worden verwijderd.
■ Wij behouden ons het recht toe om mensen toegang tot deze site te ontzeggen
■ Als je je registreert, ben je zelf verantwoordelijk voor de instellingen. Bij gebruikerspanel kun je zelf instellen of je wel of niet per mail of per persoonlijk bericht benaderd wilt worden.
■ Als je je wilt uitschrijven, kun je daarvoor een mail sturen aan: info@borstkankervragen.nl
■ Voor alle teksten geldt de licentie Naamsvermelding - Niet commercieel

Terug naar “Disclaimer”