Pagina 1 van 1

Zeer goede informatief filmpje

Geplaatst: zo 08 jan 2017, 09:12
door Fleurtje
Graag wil ik onderstaande link plaatsen naar een filmpje over het vroeg detecteren van borstkanker en de gevaren hierbij. Het is in het Engels, dus mijn bovenstaande "vertaling"klopt niet helemaal, maar kan niet de juiste woorden vinden. Het is echter een heel goed filmpje waarin de gevaren van mammografie worden uitgelegd, het verschil in type borstkankers, het gevaar van "vroege detectie". Er worden duidelijke factsheets gegeven die mocht het Engels wat lastig te volgen zijn qua spraak, toch voldoende info geven die je kunt lezen. Hieronder dus de link:
http://bcaction.org/resources/webinars/ ... diagnosis/

Re: Zeer goede informatief filmpje

Geplaatst: zo 08 jan 2017, 12:45
door Dees
Hoi Fleurtje, ik ben al jarenlang groot bewonderaar van Breast Cancer Action. De oprichtster, Barbara Brenner, is mijn grote voorbeeld. Ik vind alle webinars en artikelen erg de moeite waard. Ik merk wel dat ze nu erg de kant op gaan van milieuverontreiniging, omdat de huidige directeur Karuna Jaggar, daar voorheen in werkte. Dat vind ik jammer.

Ja, over de mythe van Early Detection maak ik mij al jarenlang enorm druk. Ik ben allang blij dat er tegenwoordig vaker over gesproken wordt.