keuze oncoloog

Moderators: Team, Superuser, Angela, Sanne

rixt54

keuze oncoloog

Bericht door rixt54 » zo 25 sep 2016, 15:40

Beste Dees,

Volgende maand word ik voor de jaarlijkse controle verwacht in het ziekenhuis waar ik in 2013 ben behandeld (ILC met gunstige prognose). Omdat ik het contact met mijn huidige oncologe niet fijn vond, heb ik verzocht gezien te worden door een andere. Ik kon geen voorkeur aangeven omdat ik niet wist bij wie ik dan wel goed terecht kon. Men wilde/kon mij ook niet iemand aanbevelen maar beloofde te kijken wat er mogelijk was.
Vervolgens kreeg ik bericht dat ik was ingepland voor een consult bij een specialistisch verpleegkundige. Misschien onterecht, maar het voelt voor mij niet goed. Mag ik je in een pb’tje vragen om advies in dezen?

Dank alvast! rixt

Gebruikersavatar
Dees
Beheerder
Berichten: 4750
Lid geworden op: di 15 mei 2012, 08:27

Re: keuze oncoloog

Bericht door Dees » zo 25 sep 2016, 16:04

Hoi Rixt, ja natuurlijk mag dat. Stuur anders even een mailtje naar info@borstkankervragen.nl.

Wat misschien nog goed is om te weten is dat die bezoekjes aan de specialist of verpleegkundig specialist sowieso niet zo nuttig zijn, tenzij je zelf vragen, angsten of zorgen hebt.
Groeten, Dees
Gezondheidswetenschapper (Gezondheidsvoorlichting en Geestelijke Gezondheidkunde) * Gewerkt in farmaceutische industrie oncologie o.a. op het gebied van borstkanker * Zelf diagnose borstkanker op 36-jarige leeftijd (2007) * www.caseofdees.wordpress.com

Gesloten

Terug naar “September 2016”